Artuklu Üniversitesi’nde Devir Teslim Heyecanı

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde görev devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Deka…

Artuklu Üniversitesi’nde Devir Teslim Heyecanı

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde görev devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevinden Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Yusuf Çetindağ ve Edebiyat Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar arasında görev devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Yusuf Çetindağ, Edebiyat Fakültesi’nin üniversitenin lokomotifi olduğunu, Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın dekanlık görevine atanmasını büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirterek, dekanlık görevinde kendisine başarılar diledi. Prof. Dr. İbrahim Özcoşar da, üniversitenin birçok sorunu aşma yolunda önemli adımlar atarak gelişmeye devam ettiğini belirttikten sonra Prof. Dr. Yusuf Çetindağ’a dekanlık görevi boyunca sunduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X