Artvin’de sel! 3 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobile ulaşıldı, acı haber geldi

Son dakika haberine göre Artvin’in Yusufeli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolan üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Öte yandan otomobilin sel sularında sürüklenişinin görüntüleri ortaya çıktı.

Artvin’de sel! 3 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobile ulaşıldı, acı haber geldi

Artvin Yusufeli’nde karayolunda seyir halinde iken sel sularına kapılarak şantiye içerisine sürüklenen araçtaki sürücü Mustafa Sönmaz, eşi Müşerref ve oğlu Salih Sönmaz’in cansız bedenlerine ulaşıldı. Ekiplerce toprak altındaki araçtan çıkarılan cenazeler, ambulansla Artvin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

4

ÖLÜ SAYISI 4’E YÜKSELDİ

Artvin’deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.Öte yandan otomobilin sel sularında sürüklenişinin görüntüleri ortaya çıktı.

48b2bc80c5cc5f07d867fa9f27db4daf (1)

VALİ DORUK SON DURUMU AÇIKLAMIŞTI

Sele ilişkin son durumu Vali Yılmaz Doruk açıklamıştı.

Vali Doruk, gerçekten ciddi bir felaket yaşadıklarını belirterek, “Akşam saat 19.30 civarlarında bir sel geldi, Yusufeli Barajımızın Limak şantiyesi bölgesine. Bir vefatımız var, şantiye çalışanlarımızdan. Bir ailemiz de kayıp, anne, baba ve bir çocuğuyla birlikte. Arama çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuşmuştu.

FUAT OKTAY’DAN AÇIKLAMA

Cumhuaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Artvin’de yaşanan sel felaketinde kaybolan vatandaşlar için arama-kurtarma çalışmalarının titizlikle sürdüğünü bildirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Artvin’de meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kayıp olan vatandaşlarımızla ilgili ekiplerimiz arama kurtarma çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Devlet olarak tüm imkanlarımızla bölgedeyiz. Geçmiş olsun Artvin” ifadelerini kullandı.

İHA-DHA

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X