Arzu Yanardağ’ın kızı annesinin boyuna geldi

Rol aldığı filmlerle, bir döneme damga vuran isimlerden oyuncu Arzu Yanardağ, sosyal medya sayfasından kızıyla birlikte olduğu bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Arzu Yanardağ’ın kızı annesinin boyuna geldi

41 yaşındaki oyuncu Arzu Yanardağ kızı Alara ile çekildiği bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak duygusal bir not düştü. İşte Yanardağ’ın o paylaşımı: “Ve sen..gülüşü aydınlık kokan, yüreğime umut dolduran mucizem nasıl seviyorum seni, kelimelerle anlatamam” ifadelerini kullandı.
 

alara yanardağ

Ali Serter’le 4,5 aylık hamileyken evlenen Arzu Yanardağ, 2006’da kızları Alara Maya’nın doğumundan üç ay sonra boşanma kararı almıştı.
 

arzu-alara-maya

Yanardağ, ayrılığın ardından verdiği bir röportajda, “Kendimi her şeye sıfırdan başlıyor gibi hissediyorum ama bana üç ay önce hediye edilen bir varlıkla… Alara Maya ile… Bana daha önce hiç kimsenin bakamadığı kadar anlamlı gözlerle bakıyor. Ne kadar zorluklarla da uğraşsam, ne kadar yorulsam da onu kucağıma aldığım anda, onun kokusunu duyduğum an bütün üzüntülerim, yorgunluklarım yok oluyor…” demişti.
 

1-6-279x300

İşte Arzu Yanardağ’ın şimdi 13 yaşında olan kızı…
 

5b078f9066a97c4350d19685

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X