Asa ZEYDER’de güven tazeledi

Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneğinin (ZEYDER) kurucu başkanlığını yürüten Hidamet Asa, bu göreve oy birliğiyle yeniden seçildi.

Asa ZEYDER’de güven tazeledi

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Asa, Marmarabirlik’in Başköy’deki Entegre Tesisleri’nde gerçekleştirilen ZEYDER 1. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, geçen şubat ayında zeytin sektörünün tüm kesimlerini aynı çatı altında toplayarak, derneği faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Derneğin kurulmasıyla mevcut sorunların çözüme kavuşturulmasını hedeflediklerini vurgulayan Asa, ”Çünkü üreticisiyle, sanayicisiyle, kooperatifiyle hepimiz aynı gemideyiz. Bir olmak ve birlikte olmak zorundayız” dedi.

Hidamet Asa başkanlığındaki ZEYDER yönetiminde şu isimler yer aldı: Ömer Ceylan (Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü), Haluk Başar, Hasan Gürses, Halit Sezgin, Mahmut K. Solaksubaşı, Mustafa Alhat, Süleyman Dönmez ve Raif Döner.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X