Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Asansöre sığmadı! 7 kişi zor indirdi

Bursa’da, romatizma hastalığı sebebiyle hastaneye götürülmek istenen 180 kilo ağırlığındaki yaşlı kadın, asansöre sığmayınca, 7 kişi tarafından sedye ile 7. kattan aşağı güçlükle indirildi. 

Bursa'da, romatizma hastalığı sebebiyle hastaneye götürülmek istenen 180 kilo ağırlığındaki

Olay, Osmangazi’ye bağlı Altıparmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Osman Nizam ile birlikte yaşayan 180 kiloluk Sebahat Nizam (78), romatizma hastalığı sebebiyle Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu aldı. Ayağa kalkmakta güçlük çeken Nizam için obezite ambulansı, 112 ve UMKE ekipleri seferber oldu.

Apartmanın 7. katına çıkan ekipler, kadını sedyeye bindirip sıkıca bağladı. Daha sonra ekipler yaşlı kadını asansöre bindirmek istedi. Kadının asansöre sığmaması üzerine 7 kişi sedye ile yedinci kattan indirmek için seferber oldu. Merdivenlerin dar olması sebebiyle ekipler aşağıya inmekte güçlük çekti.

Yaklaşık 20 dakikalık çabanın ardından kadın aşağı indirildi. Nizam, daha sonra obezite ambulansı tarafından hastaneye götürüldü. 


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!