Asdalmed 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), kuruluşundan sonraki 1. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. ASDALMED genel k…

Asdalmed 1. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ASDALMED), kuruluşundan sonraki 1. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. ASDALMED genel kuruluna Dernek Başkanı Anıl Pektaş ve 91 dernek üyesinden 37 kişi katılım sağladı. Dernek Başkan Yardımcısı Özen Gündüz’ün açılış konuşmasının ardından başlayan ASDALMED 1. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığına Hakkı Gözlüklü, katip üyeliklerine Hüseyin Özer ve Esra Eroğlu seçildi. Kurucu Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Dernek Sekreter Üye Ebru Gul Yıldız, Mali Raporu Dernek Muhasip Üye Zafer Arabacı tarafından okundu. Kurucu Yönetim Kurulu faaliyet ve mail raporu genel kurula katılan bütün üyelerin oy birliği ile ibra edildi. Genel kurulda aday olan tek liste için yapılan açık oylamanın sonucunda sunulan yeni yönetim listesi kurula katılanların oybirliği ile seçildi. 1. Olağan Genel Kurul sonucu ASDALMED yönetim Kurulu asil üyeliklerine Anıl Pektaş, Özen Gündüz, Zafer Arabacı, İlhan Adıyaman, Ferda Ölgün, Ebru Gul Yıldız, Serkan Somer, Ömer Zeycan, Haktan Işılak, yönetim kurulu yedek üyeliklerine Oktay Aşıcı, Merve Katırcıoğlu, Muammer Korkut, Nazan Uçar, Recep Mercimek, Yalçın Günaydın, Ekrem Yıldız, Şeyma Aybüke Aksoy, Atakan Soysal, denetim kurulu asil üyeliklerine Canan Başaloğlu Gözlüklü, Şakir Bayezıt, Hatice Kalfa, denetim kurulu yedek üyeliklerine Gamze Ekren, Mustafa Kara ve Sabri Soydar seçildi. Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Pektaş, genel kurula katılan bütün mezunlara teşekkür ederek; “ 4 ay önce kurduğumuz derneğimize olan ilgi oldukça hızlı büyüyor. Bugün burada bulunan siz mezun arkadaşlarımızın desteği ve samimiyeti halkamıza genişletiyor. 4 aylık kısa bir sürede gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerde derneğimizin kuruluş amacı ve vizyonunu göstermiş olduk. Kurulduğumuz ilk günden bugüne söylemeye devam ettiğimiz en büyük sosyal sorumluluk projemiz lisemizde okuyan yardıma muhtaç ve başarılı öğrencilere burs olayını yeni eğitim-öğretim yılının başında gerçekleştirmenin mutluluğunu sizlerle beraber yaşayacağız. Bunun için sizlerin de etrafınızdan derneğimize bağış ve destekçiler bulmasını talep ediyoruz. Emekleriniz ve destekleriniz için şimdiden hepinize çok teşekkür ederiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X