‘Asık yüzleri güldüreceğiz’

Sermiyan Midyat’ın Hindistan’da çektiği komedi filmi ‘Bir Baba Hindu’nun galası ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı.

‘Asık yüzleri güldüreceğiz’

DÜNYA GÜZELİNİ OYNATTI

​Galaya, filmde Sermiyan Midyat’la başrolü paylaşan 2010 Dünya Güzeli Hintli oyuncu Nicole Faria da katıldı. Başrol oyuncularının yanı sıra filmin Bursalı ismi Burak Satıbol da gecede Hint motifli kıyafetlerle boy gösterdi. Film gösterimi öncesi basınla buluşan oyuncular, esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Film Hindistan’da da vizyona girdi.

İNSANLARIN SURATLARI ASIK

Filmde, bir mafya babasını canlandırdığını söyleyen Sermiyan Midyat, seyirciyi çok güldüreceklerini iddia etti. Midyat, ‘Bu filmi diğerlerinden farklı kılan serüveninin uzun olması ve memleketin ötesinde çekilmesi. Memlekette herkesin suratı asık, herkes üzgün. Bu filmle insanlarımızın yüzünü bir nebze olsun güldürmeyi hedefliyoruz’ dedi.

 

İSTANBUL’DAN MUMBAİ’YE

Filmde, âşık olduğu Gundhi’nin peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ı canlandıran Midyat, dünyaca ünlü yapımların kamera arkası, görüntü yönetmenleri ve kareograflarıyla çalıştıklarını söyledi.

​EKİP BURSA’YA GELİYOR

‘Bir Baba Hindu’nun tüm ekibi Bursa izleyicisiyle de buluşacak. Filmin Korupark AVM’deki galası 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X