‘Asıl darbeyi millet yaptı’

Cumhurbaşkanı’nın “Milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara çıkın” çağrısı üzerine Fomara Meydanı’nı dolduran her yaştan binlerce vatandaşla birlikte demokrasi nöbetine devam eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Asıl darbeyi, Cu

‘Asıl darbeyi millet yaptı’

Başkan Dündar, şöyle devam etti:

“Yıllardır ülkemize yönelik besledikleri bu emellerini son 40 yıldır PKK terörüyle gerçekleştirme mücadelesi verenlerin 100 yıl önce başaramadıkları bu ülkeyi parçalama hamlelerinin başka bir versiyonu da darbe girişimidir. Onu da, halkımızın direnişi sayesinde başaramadılar.  Şimdi de haçlı zihniyetinin taşeronu FETÖ, bu milletin silahını, bu milletin evlatlarını kullanarak yine bu millete çevirdi. 

Millete silah çevirmenin hiçbir gerekçesi olamaz. İşte bugün bizler, sizler burada buna karşı duruyoruz. Bunu başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Bu ülke pek çok badire atlattı, 70 sente muhtaç olduğu günler oldu. Şimdi kendisine borç verenlere borç verir hale geldi. Gönül coğrafyasının en ücra köşesinde, Asya’da, Afrika’da, dünyanın her köşesinde yer alan Müslüman kardeşlerimizin yanında yer alıyor. Emperyalist güçlerin bugüne kadar yaptığı gibi, onların zenginliklerini gasp etmek, o insanlardan bir menfaat temin etmek için değil, onların huzura kavuşması için, Allah rızası için yanlarında oluyor. O insanların insanca yaşamalarına yardımcı olmak için yanlarında oluyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X