Aşırı nem bunalttı

Dün Adana’da maç saatinde hava sıcaklığının yaklaşık 30 derece olması ve ortaya çıkan aşırı nem her iki takım oyuncularını da 90 dakikada zor durumda bıraktı. Hakem Halil Umut Meler maç içersinde iki kez su molası verirken futbolcuların yaşadığı sıkıntı y

Aşırı nem bunalttı

Bursaspor taraftarının yaktığı kıvılcım ortaya güzel görüntüler çıkardı. Adana 5 Ocak Stadı’nda karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları arasında görülmeye değer güzel görüntüler vardı.

 

Bursasporlu taraftarların Adanasporlu futbolcuları tribüne çağırması ev sahibi takım tribünleri tarafından uzun süre alkışlandı. Adanasporlu taraftarlar ise her iki takım futbolcuları el ele tribünlere davet etti. Bu arada karşılaşmayı 500 Bursaspor taraftarı takip etti. Yeşil beyazlılar 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla takıma büyük destek oldular.

 

Bekir Yılmaz hasret giderdi

 

Bursaspor’dan Adanaspor’a transfer olan Bekir Yılmaz dün eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Tecrübeli futbolcu, yeşil beyazlı oyuncularla tek tek tokalaşarak başarılar diledi.

 

Anlamlı pankart

 

Dün her iki takım futbolcuları sahaya ’15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz’ pankantıyla çıktı. 5 Ocak Stadyumunu tribünleri bu pankartı uzun süre alkışladı.

 

Demirsporlular çıldırttı

 

Maç esnasında Bursasporlu taraftarların olduğu yere taş attılar, otobüslerin camlarını kırdılar.

 

Bursasporlu taraftarlar dün Adanasporlular tarafından oldukça dostane bir ağırlanırken Adana Demirsporluların tepkisiyle karşılaştı. Bir alt ligde mücadele eden Adana Demirsporlu taraftarlar 5 Ocak Stadyumunda yeşil beyazlı taraftarların bulunduğu yeri adeta taş yağmuruna tuttu. İkinci yarıda biranda ortalık karışırken, Bursasporlu taraftarlar emniyeti göreve davet etti. Bu arada Adana Demirsporlu taraftarlar tarafından Bursasporluları taşıyan otobüslerin camları kırıldı.

 

2016-2017 SEZONUNUN İLKLERİ

 

İlk taç: Serdar Kurtuluş (Dk.1)

İlk korner:Bilal Kısa (Dk.18)

İlk faul: Viera (Dk.3)

İlk gol: Renan Souza (Dk.24)

İlk kart: Cem Özdemir (Dk.64)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X