Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Asistle tanıştılar

Tomas Necid’e Rize’de golleri attıranların ortak bir özelliği var.

Tomas Necid'e Rize'de golleri attıranların ortak bir özelliği var.

Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup ederek Milli maç arasına moralli giren Bursaspor’da bazı futbolcuların performansı yüzleri güldürdü. Hat-trick yapan Tomas Necid, haftanın yıldızı olurken, bu karşılaşmada Serdar Aziz, Luis Advincula ve Miroslav Stoch bu sezon ilk kez asistle tanıştı. Her 3 futbolcu da Necid’in 3 gol atmasında büyük rol oynarken, maç sonrası sevinçleri görülmeye değerdi.

SERDAR FARKI 

Fenerbahçe’den satış opsiyonlu kiralık olarak renklere bağlanan Stoch 90 dakikanın genelinde gayretli ancak kanadında etkisiz bir görüntü sergilerken, Serdar Aziz, Dany ile birlikte cansiperane savaştı. Yerinde hamleleri ve soğukkanlılığıyla takımı rahatlatan Serdar’ı maç sonu Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’da tebrik etti. Luis Advincula ise savunmada sıkıntı yaşasa da yaptığı asistle bunu affettirdi.

 

PRİM 25 BİN TL

Başkan Recep Bölükbaşı, Çaykur Rizespor’u deplasmanda mağlup eden yeşil beyazlı oyunculara ekstra prim verdi. Soyunma odasına gelen Bölükbaşı, 3-2’lik galibiyet primini 25 bin TL’ye çıkardı. Bu prim yeşil beyazlı oyuncuları oldukça mutlu etti. 


Avatar Seç KAPAT
Başkan Enes Çelik, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel Sekreteri Deniz
Sıradaki Haber Bursaspor Başkanı Çelik’ten Deniz Köken’e ziyaret