Aşk belgelendi! Ünlü komedyenin evinde sabahladı

Geçtiğimiz günlerde beraber oldukları konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ünlü komedye’nin Levent’teki evinde sabahladı.

Aşk belgelendi! Ünlü komedyenin evinde sabahladı

Bir süredir beraber oldukları konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, önceki akşam ünlü komedyenin Levent’te bulunan evinde bir araya geldi.

Akşam saatlerinde Cem Yılmaz’ın misafiri olarak eve gelen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisini fark etmemesi ve görüntü almaması için ilginç yollara başvurdu.

asdfsdfg.jpg
 

GECE YARISI YEMEK SİPARİŞİ VERDİLER

Bir süre birlikte vakit geçiren ikiliye, sonrasında Ozan Güven ve bir kadın arkadaşı eşlik etti. Gece yarısına yakın dışarıdan yemek siparişi veren Cem Yılmaz, yemek sonrası Ozan Güven ve kadın arkadaşını yolcu etti.

ghfg.jpg

DEFNE SAMYELİ’NİN ARACINI İÇERİ ALDIRDI

Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli’nin Mercedes marka aracını garaja alan Yılmaz, özel plakalı kendi cipini ise sokağa park etti.

SABAHA KADAR BERABER KALDILAR

Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarıyı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli’yi evinde misafir etti.

rsyedt.jpg

“GÖRÜNTÜ İSTEMİYORUM”

Kendisine ait güvenlik görevlisine özel talimat veren ve evinin yakınına dahi yaklaştırmayan komedyenin, “Görüntü istemiyorum” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X