Aşk bombası

Beş ay önce Can Tursan’dan boşanan güzel oyuncu Hande Subaşı’nın meslektaşı Rıza Kocaoğlu’yla aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aşk bombası

Boşandıktan sonra Can Tursan’la dost kalan Hande Subaşı, eski eşiyle tatile de giderek herkesi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarıyla Tayland’a da seyahat eden Hande Subaşı, son olarak Bodrum’a dönmüştü. 

Tatiline devam eden Subaşı’nın boşandıktan 5 ay sonra aşık olduğu iddia edildi. Söylentilere göre güzel oyuncunun aşık olduğu kişi kendisi oyuncu olan Rıza Kocaoğlu’ydu.

BİRLİKTELİKLERİ ŞİMDİLİK GİZLİ

Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Nejat İşler’in Bodrum Gümüşlük’teki kulübünde hayli samimi bir şekilde görüldü. Başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki yaz Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli’yle, daha sonra da Eylül Su Sapan’la aşk yaşamıştı. Birlikteliklerini şimdilik gizli sürdürdükleri iddia edilen ikilinin bu konuda ne açıklama yapacakları merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X