Aşk cinneti

Eski sevgili, iki gün sonra dünya evine girmeye hazırlanan nişanlı kızı öldürdükten sonra canına kıydı.

Aşk cinneti

AYHAN FİDAN

Dönerci ustası olan Erdal Adıyeke (29), daha önce Zeliha Kara (26) ile gönül ilişkisi yaşıyordu. İki sevgili bir süre önce ayrılınca Zeliha Kara aynı fabrikada çalıştığı İsmail İnan ile nişanlandı. Evlilik hazırlıklarını tamamlayan nişanlı gençler, artık düğün gününü bekliyordu.

İki gün sonra dünya evine girecek olmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olan Zeliha Kara ile nişanlısı İsmail İnan, dün saat 15.30’da Karacabey Kent Meydanı’ndaki bir çay bahçesinde buluştu.

İki nişanlı burada oturup düğünle ilgili son hazırlıkları gözden geçirirken karşılarına eski sevgili Erdal Adıyeke dikildi.

Adıyeke’nin elinde pompalı tüfek vardı. Silahı önce İsmail İnan’a doğrulttu. Nişanlı genç çay behçesinin demir korkuluklarından atlayınca Erdal Adıyeke namluyu bu kez eski kız arkadaşına dorulttu ve tetiğe bastı.

Nalludan çıkan saçmalar Zeliha Kara’nın başına isabet etti. Kara, kanlar içinde yere yığılınca Erdal Adıyeke aynı silahla kendi başına da ateş etti.  Erdal Adıyeke olay yerinde öldü. Sağlık ekipleri yaşam belirtisi gördükleri genç kızı hemen hastaneye götürdü. Ancak hastanedeki müdahaleler yetersiz kaldı ve Zeliha Kara da kurtarılamadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X