Aşk dolu sözlerle sevgilisinden ayrılmıştı! Böyle yakalandı

2 buçuk senedir Miray Daner’le beraber olan ve dün yaptığı açıklamayla ayrıldıklarını duyuran oyuncu Kubilay Aka’nın 2 gün önce bir kadınla sarmaş dolaş olduğu görüntüler ortaya çıktı.

Aşk dolu sözlerle sevgilisinden ayrılmıştı! Böyle yakalandı

Son olarak Çukur dizisinde rol alan genç oyuncu Kubilay Aka, dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada 2 buçuk senedir birlikte olduğu meslektaşı Miray Daner ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Aka’nın 2 gün önce bir kadınla sarmaş dolaş çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ayrılık açıklamasıyla herkesi duygulandıran Kubilay Aka, Kadraj Magazin’de yer alan habere göre; 2 önce Arnavurtköy’de bulunan bir barda adı henüz bilinmeyen bir kadınla samimi şekilde zaman geçirdi. Aka’nın bu görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı. Çıkan görüntülerin ardından Aka’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

“İLİŞKİMİZİN SONUNA KADAR O GÖZLERDEN BAŞKA GÖZE BAKMADIM”

Yakışıklı oyuncu, Miray Daner ile ayrıldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: “Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da… Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X