‘Aşk için ölürüm’

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, bir dergiye verdiği röportajda, kendisine yöneltilen, ‘Aşık olduğunuzda cesur musunuz?’ sorusuna net cevap verdi.

‘Aşk için ölürüm’

HER ŞEYİ GÖZE ALIRIM

Şu sıralar başrolünü Burak Özçivit’le paylaştığı ‘Kara Seva’ adlı diziyle ekranlara gelen Neslihan Atagül, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalara imza attı. Özel yaşamı ve aşka dair soruları da yanıtlayan Atagül, ‘İnsan sevgisi için ölümü bile göze alır. Ve sevdiği kişi de aynı şeyi hissediyorsa işte bu gerçek bir aşk veya sevgidir. Bunun için elbette her şeyi göze alırım’ dedi.

DEĞİRMENE SU TAŞIMAYIN

Neslihan Atagül’ün sevgilisi Kadir Doğulu ise, Atagül’ün rol arkadaşı Burak Özçivit’le öpüşme sahnelerini soran gazetecilere konuştu. ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisiyle ekranlara dönecek olan Doğulu, ‘Ülke gündemi böyle mevzularla kalabalıkken bunları konuşmayalım. Böyle yaparak işine yarayan insanların değirmenine su taşıyorsunuz. Ben hayatımdan çok memnunum’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X