Aşk ve Mavi’de Emrah’ın yerine gelecek isim, diziyi katlayıp götürür!

Atv ekranlarında 3. sezonunda izleyici ile buluşmaya devam eden Aşk ve Mavi dizisinde 3 bölüm sonra Emrah ayrılacak.

Aşk ve Mavi’de Emrah’ın yerine gelecek isim, diziyi katlayıp götürür!

Yapımcı ile ücret konusunda anlaşmazlığa düşen Emrah, ayrılık kararı almıştı. Son dönemde oyunculuğu konusunda Cihat Tamer’den de eleştiri alan ve usta oyuncu ile polemiğe de giren Emrah’ın gidişinin diziyi nasıl etkileyeceği bilinmiyor.

Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında. Dizide bir kan değişikliğine de ihtiyaç var. Emrah’ın ayrılıp konağın yeni aile ferdi olacak isim de belli… Keremcem…

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bu konuda şunları yazdı:

“NTC Medya’nın çektiği ‘Aşk ve Mavi’den ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın yerine, şarkıcılığın yanı sıra başarılı bir dizi oyuncusu da olan Keremcem gelecek. Keremcem, Emrah’lı beş bölüm ATV’de yayınlandıktan sonra ‘Aşk ve Mavi’ye katılacak ve sürpriz bir karakterle konağın yeni aile ferdi olacak.”

keremcem-fto-700x397.jpg

DİZİYE HAREKET GELECEK

Aşk ve Mavi dizisinde bir durağanlık ve izleyicide de bir sıkıntı söz konusuydu. Keremcem’in diziye katılmasının bu noktada olumlu olması bekleniyor. Yani Emrah’ın ayrılmasından daha çok Keremcem’in katılması diziyi daha çok etkileyecektir.

Bu noktada değerlendirmemiz Keremcem gibi enerjisi yüksek bir ismin Ali karakterini unutturarak, hikayenin farklı bir noktaya doğru çevrilmesi için iyi bir seçim olmuş.

Emrah’ın ayrılmasının etkisi sınırlı olur.

Keremcem’in katılmasının etkisi ise yüksek olur.

Keremcem son olarak geçen sezon yaz dizisi olan İki Yalancı dizisinde yer almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X