Aşka geldiler! Herkesin içinde…

Eski model Şenol İpek, yeni sevgilisi Nur Şipka ile Çeşme’de tatil yapıyor. Sevgililerin aşka gelip romantik anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Aşka geldiler! Herkesin içinde…

Sunucu Bircan Bali ile evliliği sona eren eski model Şenol İpek, yeni sevgilisi Nur Şipka ile Çeşme’de tatil yapıyor.

ii-005.jpg

Âşıklar önceki gün Momo Beach’te görüntülendi.

ipek-001.jpg

Denizde romantik anlar yaşayan ikili objektiflere böyle yansıdı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran sevgililerin aşka gelip romantik anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

1899041_5_1535436676ogkpg.jpg

5 YIL EVLİ KALDI

Eski manken ve model Şenol İpek, 1975 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Şenol İpek, kariyerine modellikle başlasa da oyunculukta ilerleme gösterdi. Emret Komutanım adlı dizide Ali karakteri ile oyunculuk serüvenine adım attı.

Mankenliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Şenol İpek, 2003 senesinde 1 yıl evli kaldığı manken Yüksel AK’tan boşanan Şenol İpek, 2013 yılı Temmuz ayında sunucu Bircan Bali ile evlendi. Şenol-Bircan İpek çifti, 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. İkili, sosyal medyada paylaştıkları video ile ayrılık kararını duyurdu. Birlikte kamera karşısına geçen ikili, “Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak” ifadelerini kullanmıştı.

gızem.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X