‘Aşk’ların yazarı

Bursalı senarist Aslı Zengin, ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizisi ‘No: 309’ ve bu yaz kaleme alacağı sinema filmi ‘2 Veda 1 Aşk’ta yine merak uyandıracak aşk hikayelerini seyirciyle buluşturacak.

‘Aşk’ların yazarı

YENİ DİZİ GÜN SAYIYOR

Özellikle ‘Romantik Komedi’ serisi başta olmak üzere bugüne dek bir çok dizi ve sinema filminin senaryosuna imza atan Aslı Zengin, Şeyda Gümüş’ün hazırlayıp sunduğu Olay TV’nin sevilen programı ‘Hayatın Tadı’na konuk oldu. Canlı yayında yeni bir aşk dizisi yazdığını açıklayan Zengin, önümüzdeki günlerde ekrana gelecek ‘No: 309’ adlı yapımda Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sevinç Erbulak, Gökçe Özyol ve Sumru Yavrucuk’un rol alacağını söyledi.

KİTABINI SENARYOLAŞTIRACAK

Öte yandan son kitabı ‘2 Veda 1 Aşk’ı da beyaz perdeye taşımak için hazırlıklara başladığını belirten Aslı Zengin, aynı isimli sinema filmini ise bu yaz senaryolaştıracağının altını çizdi. Kaleme aldığı her kitap ve senaryoda aşk temasını işleyen Zengin, bu durumdan büyük keyif aldığını vurguladı. Aslı Zengin, yeni hikayeleri için sürekli gözlem yapmaya ve kafasında yaşanmış aşkları biriktirmeye devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Şeyda Gümüş’ün sunduğu programa senarist Aslı Zengin ve ressam Alper Seven konuk oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X