Aşkta kazandı işte kaybetti!

Hikmet Karaman’ın genç eşiyle görüntüleri geçtiğimiz günlerde medyaya yansımıştı. Deneyimli teknik adam bu görüntülerde oldukça mutlu görünüyordu. Karaman hakkındaki son haber ise ‘Bu mutlu görüntüye nazar değdi’ yorumuna neden oldu. Söz konusu son habere

Aşkta kazandı işte kaybetti!

Yardımcı, yönetim kurulu olarak bir araya geldiklerini ve durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

Teknik direktör Hikmet Karaman’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yardımcı, “Hocamız ile karşılıklı sulh yoluna gittik. Kendisi son derece anlayışlı yaklaştı. Hikmet Karaman ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasını kararlaştırdık.” dedi.

Yardımcı, teknik direktör arayışlarına başladıklarını ve en kısa sürede takımı yeni çalıştırıcıya emanet etmek istediklerini sözlerine ekledi. 

Ligin ilk 7 haftasında 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 13 puan toplayan yeşil-mavili ekip, 5. sırada yer alıyor. 

 

3’ÜNCÜ DÖNEMİ SONA ERDİ

Çaykur Rizespor’da 1998-1999 sezondan görev alan ve play off finalini kaybeden Hikmet Karaman, yeşil mavili takıma 2002-2003 sezonundan yeniden dönmüş ve Çaykur Rizespor’u Süper Lig’e taşımıştı. Karaman, ligde 19’uncu hafta sonunda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti. 2014 yılının Aralık ayında yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Karaman ile Çaykur Rizespor geçen sezon Süper Lig’e veda etmişti. Bu sezon TFF 1’inci Lig’e ilk 4 maçta 4 galibiyet alarak başlayan yeşil mavililer oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X