Asla geri adım yok!

Pazar günü evinde Bandırma Kırmızı’yla lige start verecek Potanın Timsahları dün katalog çekimi gerçekleştirdi. Nilüfer Barış Spor Salonu’nda gerçekleşen medya gününde konuşan Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş, ‘Bu sene ilk düdükten son düdüğ

Asla geri adım yok!

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk kez mücadele etmeye hazırlanan Bursaspor Durmazlar dün katalog çekiminde basın ile biraraya geldi. Antalya’da düzenlenen ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Federasyon Kupası C Grubu’nda 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle adını bir üst tura yazdıdan Potanın Timsahları, pazar günü saat 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda Bandırma Kırmızı’yı yenerek lige güzel başlamak istiyor.

LİG ZOR GEÇECEK

Nilüfer Barış Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda takımın son durumunu değerlendiren Başantrenör Şemsettin Baş, ‘Federasyon Kupası’nın havasıyla ligin havası çok farklı. Antalya’da istediğimiz sonucu aldık ama istediğimiz oyun seviyesinde değiliz. Kupada rakiplerimizi gördük ve ligin zor geçeceğini anladık. İlk düdükten son düdüğe kadar mücadele edeceğiz. Asla geri adım atmayacağız. Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’ diye konuştu.

TRİBÜNLER MOTİVE EDİYOR

Yeşil beyazlı takımın kaptanı Salih Uğraşan ise, ‘Sezon başından bu yana yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Genelde oyuncu tercihleri yapılırken karaktere büyük önem verildi. Adaptasyon sürecini gerek yabancı oyuncular, gerek yerli oyuncular çabuk bir şekilde atlattı. Federasyon Kupası da ne durumda olduğumuzu görmek için önemliydi. Taraftarımıza bu sene her seneden daha fazla ihtiyacımız olacak. Dolu tribünler bizi olumlu yönde bir adım daha yukarı çıkaracağına inanıyorum. Pazar günü taraftarımızdan salonu doldurmalarını bekliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X