Aslan tacını giydi

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan sarı kırmızılılar taraftarıyla buluştu. 20. lig şampiyonluğuyla göğsüne 4. yıldızı takan Galatasaray kupasına TT Arena’da düzenlenen muhteşem törenle kavuştu.

Aslan tacını giydi

Galatasaray, 20. şampiyonluk ve 4. yıldız kutlamasını dün akşam Türk Telekom Arena’da gerçekleştirdi. Kutlamaya sarı kırmızılı futbolcular üstü açık otobüs ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nden Türk Telekom Arena’ya kadar geldiler. Galatasaraylı futbolcular yol boyunca futbolculara eşlik ederken coşku kilometrelerce sürdü. Galatasaraylı taraftarlar kombine hakkı olanlar dışında 12 bin bileti kapış kapış alarak şampiyonluk coşkusuna katıldı.

COŞKU TAVAN YAPTI

Galatasaraylı futbolcuların stada ulaşmasıyla coşku tavan yaparken, tribünde meşaleleri yakan taraftarlar “Şampiyon Galatasaray” tezahüratıyla TT Arena’yı inletti. Platforma ilk önce amatör branşlarda kupa kazananlar çıktı. Ardından şarkıcı Altay taraftarı coşturdu. İrem Derici, Gökhan Keser ve ünlü Dj Suat Ateşdağ’ında renklendirdiği kutlamalarda lazer ve havai fişek gösterileri büyüledi. Gecenrin sonunda platforma çıkan Galatasaraylı teknik heyet ve futbolcular şampiyonluk kupasını … elinden alıp, stadyumda tur attı.

Bu arada geçtiğimiz şampiyonluğun aksine bu kez sarı kırmızılı yönetim şampiyonluk kutlamasında seremoniye katılmadı. Başkan Dursun, “Şampiyonlukta en büyük emek ve pay futbolcular ile teknik heyetin. Biz yöneticiler olarak rol çalmayacağız ve onların coşkusunu izleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X