Aslan’ı dağıttılar: 3-0

U21 Ligi’nde zirvenin uzağında kalan Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde karşılaştığı Galatasaray’ı ikinci yarının hemen başında bulduğu gollerle devirdi.

Aslan’ı dağıttılar: 3-0

Erkan SAĞLIK

Bursaspor U21 Takımı, Galatasaray’ı 3-0 mağlup etti. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde ağırladığı rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete ulaşmayı bildi. Karşılaşmanın ilk yarısında ekiplerin çabası gol getirmedi. 

Bursaspor, yakaladığı fırsatlardan sonuç alamayınca devre golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da baskılı futbolunu sürdüren yeşil beyazlılar, 51’de üstünlüğü golüne ulaştı. Bu dakikada rakip fileleri havalandıran Berker Yılmaz Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Golden sonra farkı artırmak için rakip kaleye yüklenen yeşil beyazlılar, birçok fırsat yakaladı. Karşılaşmanın 53. dakikasında Sinan Bakış, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 2-0. 

Rakibinin direncini kıran Bursaspor, 59’da skoru 3-0 yaptı. Bu dakikada bir kez daha sahneye çıkan Sinan Bakış, takımının 3, kendisinin 2. golünü kaydetti. Gollerden sonra birçok pozisyon daha bulan yeşil beyazlılar, rakip fileleri havalandırmayı başaramasa da karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. 

Bursaspor, bu sonuçla ligdeki 29. maçında 11. galibiyetini alırken, 9. sıradaki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X