Aslan’ı sıkıntı bastı

Bursaspor maçı öncesinde Florya’da gerilim yüksek.. Son 4 lig maçının 3’ünü kaybeden Galatasaray’da teknik direktör Riekerink, eleştirilerin hedefine otururken, gruplaşma iddiaları zirve yaptı.

Aslan’ı sıkıntı bastı

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasındaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe’ye 2-0 yenilerek kötü gidişini sürdüren Galatasaray, zirve yarışından giderek uzaklaşıyor. Sezonun ilk haftalarında oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla göz dolduran sarı kırmızılı ekip, özellikle son 4 haftada beklentilerin çok altında kaldı. Galatasaray’ın kötü gidişi, 8. haftada Trabzonspor’a evinde 1-0 yenilmesiyle başlarken, ardından rakip sahada Adanaspor’u 1-0 yense de M.Başakşehir (1-2) ve Fenerbahçe (0-2) mağlubiyetleri bir kriz dönemine girildiğini ilan etti.

9 PUAN GERİYE DÜŞTÜ

Süper Lig’de şampiyonluğun en önemli adaylarından gösterilen Galatasaray, 11. hafta itibarıyla zirvenin 9 puan gerisine düşerek hayal kırıklığı yaşattı. M.Başakehir’in 29 puanla lider durumda bulunduğu ligde Fenerbahçe mağlubiyetiyle 20 puanda kalan sarı kırmızılılar, 27 puanlı Beşiktaş ve 21’er puanlı Fenerbahçe ve Bursaspor’un gerisinde 5. sırada kendisine yer bulabildi. Zirveden giderek uzaklaşan Galatasaray’ı, şampiyonluk yarışında oldukça zorlu bir dönem bekliyor.

 

GELECEĞİ TARTIŞILIYOR

Galatasaray’da Jan Olde Riekerink, alınan başarısız sonuçlar nedeniyle hedefteki isim konumunda. Sarı kırmızılı yönetim tarafından Hollandalı teknik adamın geleceğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da son dönemdeki eleştiriler Riekerink üzerinde yoğunlaştı. Riekerink’in kadro ve taktik tercihlerine yönelik tepkiler, son oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından daha da artmış durumda.

 

GRUPLAŞMA İDDİALARI

Galatasaray takımında uzun süredir ileri sürülen takımda gruplaşmalar olduğu iddiası, son dönemde daha fazla dile getirilmeye başlandı. Sabri Sarıoğlu ile Selçuk İnan arasındaki kaptanlık gerginliği, Selçuk ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında Fenerbahçe derbisi sırasında yaşanan tartışma ile bir kez daha gündeme gelirken, oyuncuların bu konuda farklı görüşlere sahip olduğu iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X