Aslıhan isyanda

Sosyetik güzel Aslıhan Doğan, sevgilisi Arda Turan’a ait kredi kartıyla kendisine 20 bin Euro’luk çanta aldığı haberlerine isyan etti.

Aslıhan isyanda

50 HAFTA ÖNCE PAYLAŞMIŞTIM

Haberlere konu olan çantayı 3-4 yıl önce kendi parasıyla aldığını ve aynı çantayla Instagram’da 50 hafta önce fotoğraf bile paylaştığını söyleye Aslıhan Doğan, ‘Erkek arkadaşımın kredi kartını alıp kullanmak benim ne aile terbiyeme, ne de kişiliğime yakışır. Sonuçta Arda benim kocam değil. İhtiyaçlarımı karşılamak zorunda değil. Öyle bir beklentim de yok’ dedi.

BU İDDİA BİR KARALAMADIR

Bir ilişkide insanların birbirlerine hediye alabiceceğini ve bunun çok normal olduğunu vurgulayan Aslıhan Doğan, ‘Çıkan haberde bahsedilen çanta buna bir örnek değil. Hele ki kartını habersiz alıp böyle bir harcamada bulunduğum iddiası bir karalamadır. Arda kredi kartını sadece yemeğe giderken ‘şunu çantana koyar mısın’ diye verir. Onun dışında kartına elimi sürmem’ diye konuştu. 

Arda Turan, ‘Aslıhan’ın istediği çantayı alacak hatta yedi sülalesine yetecek parası var’ demişti.

Aslıhan Doğan, aynı çantayla 50 hafta önce fotoğraf paylaşmış. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X