‘Assolist kimmiş görecekler’

Önceki akşam Veranda Balık Restoran’da sahne alan Seniha, bu yaz çıkaracağı albümle piyasadaki rakiplerini sileceğini söyleyerek, iddialı konuştu.

‘Assolist kimmiş görecekler’

Seniha, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK

Doksanlı yıllarda çocuk yıldız olarak parlayan Seniha, kendini uzun senelerin ardından önceki akşam sahne aldığı Veranda Balık Restoran’da hatırlattı.

 

Çocukluk halinden eser kalmayan Seniha, güçlü sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çekerken sahne öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı.

 

Bu yaz çıkaracağı albümle bomba gibi bir dönüş yapacağını belirten Seniha, ‘Şu an piyasada assolistim diye geçinin bir çok ünlü isim var. Albümüm çıktıktan sonra gerçek assolist kimmiş görecekler’ dedi. 

BİZİM ÇOCUKLARA NE OLDU?

Yıldızının parladığı doksanlarda kendisi gibi ünlenen çocuk şarkıcılar Küçük İbo ve Küçük Onur’un da kendisiyle aynı kaderi paylaştıklarını belirten Seniha, öte yandan uzun yıllar ortadan kaybolmanın kendi stratejik tercihi olduğunu itiraf etti. 

Bu yaz yapacağı çıkışın ardından bir de pop albüm yapmak isteyen Seniha, ‘Sahi benim de ünlü olduğum dönemdeki bizim çocuklara ne oldu bilmiyorum. Ama ben bu uzun ve sabırlı bekleyişi bilinçli olarak tercih ettim. İnşallah emeklerimin karşılığını da alacağım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X