Astsubay Kıdemli Başçavuş Uluocak son yolculuğuna uğurlandı

Cizre’de yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Sıddık Uluocak, memleketi Sivas’ta, imam olan kardeşinin kıldırdığı cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Uluocak son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan jandarma astsubay kıdemli başçavuş Sıddık Uluocak, memleketi Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Karayoluyla dün memleketi Koyulhisar ilçesine getirilen şehidin naaşı, ilçe hastanesi morgundan alınarak cenaze aracıyla Hükümet Konağı önüne getirildi.

Burada düzenlenen törene, şehidin annesi Hesna, eşi Elif (42), çocukları Ozan (19), Betül (17), Beyzanur (14) Uluocak ile şehidin 10 kardeşi, yakınları, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut, Garnizon ve 5’inci Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, bazı protokol üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anne Hesna Uluocak, tören sırasında “Yavrum ben seni göremedim” diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin imam olan kardeşi Sadık Uluocak’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin annesi, eşi, çocukları ve kardeşleri, tabuta sarılarak ağladı.

 Vatandaşlar tarafından açılan Türk bayrağının altından geçirilen şehidin cenazesi, Hacıilyas köyündeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X