At bindiği fotoğrafa yorum yapan fenomene acımadı! ‘Atımın çifteleri çok sağlam, kaşınma’

Elbise ve topuklu ayakkabıyla ata binen Hatice, kendisine “At binmek için harika kıyafet” diyen sosyal medya fenomeni Alp Kılınç’a dava açıyor.

At bindiği fotoğrafa yorum yapan fenomene acımadı! ‘Atımın çifteleri çok sağlam, kaşınma’

Şarkıcı Hatice, önceki gün yeni şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçti. Hatice, klipte derin yırtmaçlı kırmızı elbise ve topuklu ayakkabıyla ata bindi. Şarkıcının bu halleri ise sosyal medyada adeta alay konusu oldu.

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç ise Hatice’nin at bindiği fotoğrafı paylaşarak “At binmek için harika bir kıyafet seçimi” yorumunu yaptı. Yorumu gören Hatice, Kılınç’a “Mahkemede görüşürüz” dedi. Kılınç ise Hatice’ye “Görüşürüz gülüm” cevabını verdi.

“ATIMIN ÇİFTELERİ ÇOK SAĞLAM, KAŞINMA”

Alp Kılınç daha sonra Instagram hesabından Hatice’nin kendisi için yazdığı “Atımın çifteleri çok sağlam bilmem anlatabildim mi Alp Kılınç kaşınma” fotoğrafını “Bir fotoğraf ve iki tane at. Mahkeme günü ben de atımla geleceğim. Her gün bir mahkeme haberiyle uyanıyorum.” yorumuyla paylaştı.


Alp Kılınç
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X