At imzayı Şamil!

Bursaspor yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli futbolcuyla Antalya kampında bir görüşme daha yapacak.

At imzayı Şamil!

Ara transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Bursaspor’da iç transfer çalışmaları da sürüyor. Daha önce kaleci Harun Tekin’in 2018 yılında bitecek olan mukavelesini 2020 yılına kadar uzatan Bursaspor yönetimi, Şamil Çinaz’la görüşmeleri sıklaştırma kararı aldı. 2013 yılında Orduspor’dan Bursaspor’a gelen ve yeşil beyazlı en istikrarlı ve vazgeçilmez isimlerinden biri olan tecrübeli futbolcunun mukavelesi sezon sonu itibariyle sona eriyor. 

SPARTA PRAG KONUSU

Daha önce birkaç görüşme yapılan Şamil’le yarın başlayacak olan Antalya kampında tekrar bir araya gelinmesi bekleniyor. Başkan Ali Ay ve Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak’ın deneyimli orta saha oyuncusunun alacağı ücrete zam yaparak 2 yıllık sözleşme önermeyi düşündüğü belirtildi. Bilindiği gibi Şamil’ın adı son günlerde Çek Ligi takımlarından Sparta Prag ile anılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X