Atasoy, Gabon Cumhuriyeti Devlet Bakanı Tchango İle Görüştü

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, uluslararası Crans Montana toplantısında Gabon Cumhuri…

Atasoy, Gabon Cumhuriyeti Devlet Bakanı Tchango İle Görüştü

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, uluslararası Crans Montana toplantısında Gabon Cumhuriyeti Devlet Bakanı Gabriel Tchango’yla görüştü. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ile Gabon Cumhuriyeti Devlet Bakanı Gabriel Tchango, görüşmede iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ele aldı. Tchango, Gabon Cumhuriyeti’nin ekonomisi hakkındaki bilgileri Atasoy’la paylaştı. Devlet Bakanı Gabriel Tchango, “Gabon Cumhuriyeti jeopolitik konumu itibariyle bir Orta Afrika ülkesidir. Yatırımcılar Gabon Cumhuriyeti’nden bütün Afrika kıtasına açılabilir” dedi. Türk yatırımcıları ülkesine davet eden Tchango, “Türkiye ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz ve sizi kendi ülkeme davet ediyorum” dedi. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ise, “Türkiye iş dünyası olarak Gabon Cumhuriyeti’yle yakından ilgileniyoruz” dedi. Görüşmede Nezaket Emine Atasoy’un önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti ile Gabon Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Gabon Cumhuriyeti hükümetinin davetlisi olarak Gabon Cumhuriyeti’ne ziyaret gerçekleştirmesi kararlaştırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X