‘Atatürk fotoğrafı yerli yerinde’

CHP’de Atatürk fotoğrafının indirilmesi iddialarında adı geçen milletvekili Necati Yılmaz, “Odamdaki Atatürk fotoğrafı yerli yerinde” dedi.

‘Atatürk fotoğrafı yerli yerinde’

Yılmaz, odasındaki Atatürk fotoğrafını indirdiği iddialarına ilişkin TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, ‘Türkiye’nin içinden geçtiği bu ağır ve zor süreçte, çözümün tek adresi olan partimin, vazgeçilmezimiz olan Atatürk üzerinden daha fazla tartışılmasına izin veren bir anlayış içinde olmayacağım’ ifadesini kullandı. 

Bu olayın kendisiyle ilişkilendirilmek istendiğini öğrendiği 29 Ocak’tan itibaren partinin yetkili organlarıyla görüşmelerini sürdürdüğünü anlatan Yılmaz, Aylin Nazlıaka’nın, TBMM’deki çalışma odasına sadece bir kez geldiği, 2-3 dakikalık bir süreyle kaldığı ana ilişkin bilgi ve belgeleri sunduğunu bildirdi.

PM’nin, bu olayın kesinlikle yaşanmadığına, asılsız ve gerçek dışı bir iddia olduğuna karar verdiğini anımsatan Yılmaz, odasına gelen ziyaretçilerin fotoğraflarını sosyal medyadan indirdiğini dile getirdi. Necati Yılmaz, fotoğrafta Atatürk’ün resminin her zamanki gibi yerli yerinde olduğunu vurguladı. CHP’li Yılmaz, ‘Neden siz tercih edildiniz?’ sorusuna, ‘Ben de sizler gibi merak ediyorum’ karşılığını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X