Atatürk Heykeli Bakım Bekliyor

Adıyaman’ın Sümer Meydanında bulunan Atatürk Heykeli ve çevresi bakım bekliyor. Sümer Meydanında bulunan Atatürk Heykelinin üzeri kuş pisliğiyle k…

Atatürk Heykeli Bakım Bekliyor

Adıyaman’ın Sümer Meydanında bulunan Atatürk Heykeli ve çevresi bakım bekliyor. Sümer Meydanında bulunan Atatürk Heykelinin üzeri kuş pisliğiyle kirlenirken, aynı zamanda heykelinde etrafında bulunan bir birinden renkli çiçekler bakımsızlıktan kurumaya yüz tutmuş, süs havuzunun içerisi ise, yosun bağlayıp kötü kokular saçmaya başlamış. Atatürk Heykelinin etrafında bulunan süs havuzunun içerisi ve çevresinin yosun tutmasından dolayı etrafa kötü kokular saçılırken, aynı zamanda Atatürk heykelinin etrafında bulunan toprak alanda yabani otlar çıkmış ve bakımsızlıktan dolayı belediye ekipleri tarafından dikilen çiçekler ise, kurumaya yüz tuttu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Atatürk heykelinin etrafı adeta kokudan geçilmiyor. Etrafı yabani otlar bağlamış ve havuz içerisi tamamen yosun olmuş. Bu Adıyaman’a yakın hoş bir durum değil. Bu konuyla alakalı olarak çalışmaların yapılması gerekmektedir” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X