Atatürk İlkokulu Okul İdaresinden Öğretmenlerine Anneler Günü Sürprizi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu okul idaresi, okulda görev yapan tüm öğretmenlerin sürpriz bir şekilde iki gün önceden “Anneler Günü’nü”…

Atatürk İlkokulu Okul İdaresinden Öğretmenlerine Anneler Günü Sürprizi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu okul idaresi, okulda görev yapan tüm öğretmenlerin sürpriz bir şekilde iki gün önceden “Anneler Günü’nü” kutlayarak hediye verdi. Atatürk İlkokulu Müdürü İsmail Değirmenci ve Müdür Yardımcısı Pelin Solak “Anneler Günü” münasebetiyle okullarında görev yapan bütün öğretmenlerle bir araya gelerek, Anneler Günü’nü kutlayıp fincan takımı hediye ettiler. Anneliğin kutsal bir vazife olduğunu ifade eden Okul Müdürü İsmail Değirmenci, “İster bayan ister erkek öğretmenlerimiz olsun her zaman öğrencililerine anne şefkati ile yaklaşmaktadırlar. Bu nedenle okul idaresi olarak Anneler Günü’nde okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimize hediye vermeyi uygun gördük. Tekrar öğretmenlerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi. Hediyelerini şaşkınlık içerisinde alan öğretmenler, memnuniyetlerini ifade ederek anlamlı jestlerinden dolayı Müdür İsmail Değirmenci ve Müdür Yardımcısı Pelin Solak’a teşekkür ettiler. (MA-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X