Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu misafirlere açılıyor

Makine dairesindeki kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları sebebiyle yaklaşık bir aydır kapalı olan Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu, şubat ayı içerisinde yeniden hizmete girecek.

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu misafirlere açılıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu, yıllardır beklenen çalışma sonucunda yenilenmiş sistemiyle hizmete girmeye hazırlanıyor. Makine dairesindeki su filtre makineleri ve elektrik tesisatı tümüyle yenilenen Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu, şubat ayında yeniden hizmete girecek. Bakım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen ve tesisin teknik görevlilerinden bilgi alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, yıllardır ihtiyaç duyulan yenileme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. 

Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ile Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü Geylani Kapusuzoğlu’nun eşlik ettiği Şahin, çalışmalar sonunda elektrik, ısıtma ile suyun arıtılmasında kullanılan kimyasal ürünlerde ciddi tasarruf olacağını ve havuzun yeni sistem filtreleme makineleriyle daha hijyen olacağını vurguladı.

Eskiden 8 saatte filtrelenen havuzun yeni sistemle birlikte 4 saatte filtreleneceğini kaydeden Şahin, “Göreve geldiğimiz günden beri tesislerimizin en iyi ve sağlıklı hizmeti verebilmesi için modernizasyon ve yenileme çalışmalarına ağırlık verdik. Bu kapsamda tüm tesislerde ciddi bir modernizasyon çalışması yapıldı. Amacımız çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın en iyi imkanlarda ve nezih ortamlarda spor yapmalarını sağlamak. Bunun için de Atatürk Yüzme Havuzu’muzun tüm makine dairesini modernize ettik. İnşallah havuzumuz şubat ayında hizmete yeniden başlayacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X