Atatürk Parkı büyülüyor

Bursa’nın batısında yaşam merkezi haline dönüşen Karacabey Atatürk Parkı büyülüyor.

Atatürk Parkı büyülüyor

Vatandaşların 185 dönümyük alana kurulu Karacabey Atatürk Parkı’na ilgi göstermesi için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Vatandaşımız orada yemek yeme ya da çay içme ihtiyacı hissettiğinde orada bir tesis bulamıyordu. Buraya tesis kazandırma amacıyla bir yeri ihaleye verdik. 3 bin lira bedelle vatandaş işletmeci 400 bin lira masraf ederek Karacabey’e çok güzel bir tesisi kazandırmış olduk” dedi.

ANLAŞMALAR YAPILDI

BURFAŞ’a bağlı bir tesisi de Karacabey Atatürk Parkı’na kazandıracaklarının altını çizen Özkan, “Gerekli anlaşmaları yaptık. Gölün bakımını da BURFAŞ’a verdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin ilçemizi ziyaretinde, orada bir nikah salonu, konferans salonları şeklinde çok güzel, çağdaş bir projemiz olduğunu, bir kültür merkezi inşa etmek istediğimizi söyledik. Bu proje ile ilgili başkandan olurunu aldık” diye konuştu.

İlçenin en büyük sorununun otopark sorunu olduğunu da vurgulayan Ali Özkan, otopark sorununun giderilmesi için de çalışmaların sürdüğünü bildirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X