Atatürk Parkı yenileme çalışmalarında sona gelindi

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en eski parklarından biri olan Atatürk Parkı’ndaki yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Atatürk Parkı yenileme çalışmalarında sona gelindi

Parkın toprak zemini, yürüyüş yolu ve vatandaşların sağlıklı bir zeminde yürüyebilmesi ve olası kazaların önüne geçilebilmesi için yeniden düzenleniyor. 

Parkın daha kullanışlı ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, bu kapsamda Atatürk Parkı’nda yoğun çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Park içerisine serilen rulo çimlerin yanı sıra çeşitli türde süs bitkisinin ekim işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirten Uysal, otomatik sulama sistemi ile sulanabilir hale getirilecek park alanında, zeytin motifli aydınlatmaların da montaj işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Yenileme çalışmalarında sona gelindiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, süs havuzunun onarılarak yeni bankların yerleştirilmesi ile birlikte parkın estetik ve modern görünümüne kavuşacağını dile getirdi. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, ihtiyaç duyulan mahallelerde park yapım çalışmalarına, mevcut parklarda da yenileme çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Yılmaz, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için gayret ediyoruz. Özellikle de emekli ve yaşlılarımızın buradaki asırlık ağaçların gölgesinden faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X