Atatürk Parkı’na yeni çehre

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Güzelyalı’da inşaatına başlanan Atatürk Parkı’nın kısa sürede tamamlanarak, Mudanyalılara soluk alabilecekleri bir alan kazandıracaklarını söyledi.

Atatürk Parkı’na yeni çehre

ÖMER BİLİK

 

Başkan Türkyılmaz, Atatürk Parkı’nın yapım inşaatına başlandığını ve bittiğinde bu parka yeni çehre kazandırmış olacaklarını ifade etti. Türkyılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve çocuk motiflerinin bulunduğu heykel kaidesinin kırılan mermerlerinin renkli granit mermerle kaplanarak yenilenmesinin ardından, şimdi de Atatürk Parkı’nın yeni yüzüyle hizmete gireceğini söyledi.

Türkyılmaz, “Atatürk Parkı inşaatı hızlı bir şekilde tamamlanarak, Mudanyalı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Atatürk Parkı hizmete açıldığında, burada vatandaşlarımızın yararlanıp çay ve kahve içebileceği alanlar da oluşturulacak. Atatürk Parkımız, Güzelyalı’nın nefes alabileceği bir yer olarak hizmet verecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X