Atatürk Stadı sessiz kaldı

Bursaspor’un dünkü karşılaşmasında ceza nedeniyle maraton ve kapalı kale arkası bölümlerine taraftar alınmadı.

Atatürk Stadı sessiz kaldı

Ancak açık kale arkası ve kapalı tribünlerinde de az sayıda taraftar vardı. Yaklaşık bin kadar yeşil beyaz sevdalısı 90 dakika boyunca takımlarına destek olmaya çalıştı.

Hikmet hocaya gittiler

Bir dönem Bursaspor’u çalıştıran Hikmet Karaman’a eski öğrencilerinin karşılaşma öncesi ilgisi vardı. Serdar Aziz, Belluschi ve Civelli, deneyimli teknik adamın yanına giderek başarılar diledi.

Utanıyoruz

Radikal tribünlerindeki fotoğraflar ve pankart dikkat çekti. 

Hunharca katledilen ve tüm Türkiye’ye yasa boğan Özgecan Aslan için dün Atatürk Stadı’nda anlamlı görüntüler vardı. Radikal Tribü’nünde Mersin’in Tarsus İlçesi’ndeki evine dönmek üzere bindiği minibüste tecavüze uğrayarak öldürülen ve cesedi yakılan 20 yaşındaki Özgecan Aslan ve erkek şiddeti sonucu öldürülen kadınların fotoğrafları ile Türk bayrağı yerleştirilirken, ‘Utanıyoruz’ diye yazıldı. Bu fotoğraflar karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar tarafından alkış aldı. Yeşil beyazlı futbolcular ise sahaya ‘Kadın şiddetine hayır’ yazılı pankartla çıktı.  

50 metrelik pankart

Bursaspor’un Çaykur Rizespor karşılaşmasında 50 metrelik bir pankart dikkat çekti. Yeşil beyazlı taraftarların Teksas tribününde açtığı pankartta ‘Bizler bu şehirde var oldukça güneş güzel günler için doğacak’ yazıyordu. 

Kartlar havada uçuşuyor

Serdar Aziz’le birlikte bu sezon Bursaspor’da kırmızı kart görenlerin sayısı 5’e çıktı. 

Rizespor maçının en krtik anı 59.dakikada yaşandı. Kweuke’yi ceza sahası içersinde yere düşüren Serdar Aziz, hem penaltıya sebebiyet verdi, hem de kırmızı kart gördü. Tecrübeli utbolcu takımını 10 kişi bırakırken, ilerleyen bölümde stoperde Civelli’nin yanında Şamil görev yaptı. Dünkü kartla birlikte Bursaspor’da bu sezon kırmızı kart görenlerin sayısı 5’e çıktı. Daha önce Şamil, Josue, Şener ve Volkan kırmızı kart gören isimlerdi. 

Hedefte hakem vardı

Mustafa İlker Coşkun ve triosuna özellikle son bölümde tepkiler vardı. 

Bursasporlu taraftarlar dün vasat bir 90 dakika yöneten Mustafa İlker Coşkun ve yardımcılarına 90 dakikanın bitiminde tepki verdi. Özelylikle Serdar Aziz’in kırmızı kartında çizgi hakeminin kararıyla penaltı noktasını gösteren genç hakem sahayı protestoler eşliğinde terkketti. Bu arada maçın 4.hakemi Yiğit Peşin’e ise kapalı tribünde bulunan taraftarlar süremli Bursaspor yedek kulübesiyle diyaloga girdiği için tepki gösterdiler.

Volkan direk soyunma odasına gitti

Çaykur Rizespor karşısında önemli pozisyonlardan yararalanamayan Volkan Şen, maçın 69. dakikasında oyundan alındı. Tecrübeli futbolcu yerine Bekir’e teslim ederken, direk soyunma odasının yolunu tuttu. Teknik Direktör Şenol Güneş ise maç sonrası konuyla ilgili olarak “Yapmaması gerekirdi. Kulübeye gelmesi gerekirdi” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X