Atatürk’e saygı ve özlem

10 Kasım’da Özlüce’de ve Vakıfköy Tesisleri’nde hüzün vardı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla A takım oyuncuları çalışma öncesi bir araya gelirken, yeşil beyazlı gençler de K.Atatürk ve kalp sembolü oluşturdu

Atatürk’e saygı ve özlem

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla dün Özlüce ve Vakıfköy Tesisleri’nde anma töreni yapıldı. Yeşil beyazlılar dünkü antrenman öncesi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılı dolayısıyla özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ‘Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve A takım personelimiz,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi, saygı ve özlemle andı’ denildi. 

VAKIF’TA ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Bursaspor’un Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde de Atatürk saygı ve özlemle anıldı. Antrenman öncesinde bir araya gelen genç kramponlar müthiş bir kareografiyle Atamızı yadetti. Yeşil beyazlı gençler antrenman sahasında bir araya gelerek K.Atatürk yazdı, ayrıca kalp sembolü oluşturdu. Genç futbolcular bu görüntüyle Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadıklarını gösterdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X