Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak isyan etti!

Şahan Gökbakar, YSK’nın kararıyla İstanbul seçimlerinin iptal olmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak sitem etti.

Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak isyan etti!

YSK, İstanbul seçimlerini yenilenerek tekrarlanmasına karar verdi. YSK’nın İstanbul seçimlerini yenilenmesinin ardından açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak.” çağrısında bulundu. İmamoğlu’nun açıklamasının ardından ünlü isimlerden peş peşe destek mesajları geldi.

“ONCA DÜŞMANA, GERİCİYE, ŞARLATANA RAĞMEN”

Ünlü komedyen ve yapımcı Şahan Gökbakar ise Instagram hesabından Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: “Hepimiz gülüyoruz senin gibi güzel adam… Sen onca düşmana, onca yokluğa, onca gericiye, onca haine, onca alacağa, onca korkağa, onca sahtekara, bezirgana, şarlatana, satılmışa rağmen yılmadan, umudunu kaybetmeden, bin bir zorlukla kurduysan bu Cumhuriyeti, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dediysen ve bizi de bunu koruyun ne olursa olsun gençler diye görevlendirdiysen hitaben de, tamamdır… Merak etme… Ne olursa olsun güzel adam, ne olursa olsun”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X