Ata’yla dünya turu

Yeni gösterisi ‘Ata Demirer Ganizosu’yla büyük ilgi gören Bursalı ünlü komedyen, şarkılarıyla seyircisini dünya turuna çıkarıyor.

Ata’yla dünya turu

HER ŞARKIDA BAŞKA KARAKTER

Yıllardır sahnelediği tek kişilik gösterisini şarkılar ve danslarla zenginleştiren Ata Demirer, hem kulakların pasını siliyor hem de dinleyenlere kahkaha şöleni yaşatıyor. Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa kadar geniş bir repertuvarla seyircisini selamlayan Demirer, ‘Biz burada hayali bir gazino yaptık. Seyirciyle her şarkıda dünyanın başka bir ucuna gidiyoruz’ diyor.

ORKESTRAYLA CANLI SÖYLÜYOR

Son yıllarda oyuncu kimliğinin yanı sıra müzisyen ve solist yönüyle de ön plana çıkan Ata Demirer, güçlü sesini artık sahnede de kullanıyor. Ata Demirer’e, ‘Büklüm Büklüm’, ‘Her Şey Bitmiştir Artık’, ‘Caruso’, ‘Ta Mavra Matia Su’, ‘Dos Gaardenias’, ‘Ormancı’, ‘Mecesina’ ve ‘Son Mektup’ şarkılarını seslendirdiği eğlenceli sahnesinde, Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ve dansçılar eşlik ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X