ATB Korkuteli İlçesinde İftar Sofrası Kurdu

Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) ilçelerde verdiği geleneksel iftar yemeği devam ediyor. ATB, çok sayıda üyesi bulunan Korkuteli ilçesinde de ift…

ATB Korkuteli İlçesinde İftar Sofrası Kurdu

Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) ilçelerde verdiği geleneksel iftar yemeği devam ediyor. ATB, çok sayıda üyesi bulunan Korkuteli ilçesinde de iftar sofrası kurdu. Korkuteli pazar yerinde verilen bin kişilik iftara, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Meclis Başkanı İzzet Bayar, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikret Büyükçetin, ATB Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite üyeleri katıldı. ATB’nin iftarı yemek duasıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X