Atıcılar play-off için!

Mavi beyazlılar sahasında ağırladığı İnegöl ekibi Osmaniyespor’u, rakibinden İslam’ın kendi kalesine attığı golle devirerek puanını 15 yaptı ve play-off için ümitlendi.

Atıcılar play-off için!
TOLGA ÖZTAŞ
 
Bursa 1. Amatör Küme 2. Grup’ta hedefini play-off olarak belirleyen iki takımın maçında gülen taraf İnegöl Osmaniyespor’u 1-0 mağlup eden Atıcılarspor oldu. Bu maça kadar sadece 3 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan mavi beyazlılara sezonun 4. galibiyetini getiren golü rakip takımdan İslam kendi kalesine attı. Bu sonuçla 15 puana yükselen Atıcılarspor kalan 6 haftada play-off için morallendi.
 
SAHA: Atıcılar-1
HAKEMLER: Demircan Şerbetçi (***), Olcay Bektaş (***), Caner Fidan (***)
GOL: Dk.57 İslam (kendi kalesine) (Atıcılar)
SARI KARTLAR: Özkan (Atıcılar), Akif, Özkan, Fırat, Gencer (Osmaniye)
ATICILARSPOR: Enes (***), Samet (**), Davuthan (**), Özkan (**), Murat (**), Emre (**), Ahmet Zeybel (**), Alican (**), Ömer (**) (Dk.50 Ahmet Genç ***), Sercan (**), Emre (**) (Dk.50 Veysel **)
İNEGÖL OSMANİYESPOR: Berat (**), Veli (**), Akif (*), Özkan (*), Ahmet (*), Fırat (**), İsmail Darman (*), Hasan (*) (Dk.71 Tunahan *), İsmail Demirtaş (**), İslam (*), Gencer (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X