Atıcılar’da işlem tamam!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan futbol sahası ve atletizm pistinin açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Atıcılar’da işlem tamam!

TOLGA ÖZTAŞ

Atıcılar Spor Kompleksi’nin en son üyeleri çim futbol sahası ve atletizm pisti dün yapılan görkemli törenle hizmete girdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tesislerin açılış törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, taban birlikleri başkanları ile amatör spor kulüplerinin başkanları ve sporcuları katıldı.

Süper Lig’de yok!

Açılış töreninde konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, futbol sahasındaki çim kalitesinin bir çok Süper Lig ekibinin stadında olmadığını söyledi. Altepe, ‘Büyükşehir olarak gençlerimize çok önem veriyoruz. Atıcılar-3 Sahası’nın çimlerini Atatürk Stadyumu Çim Sorumlusu Muhittin İpek ve ekibi büyük titizlikle yapmıştır. Buradaki kalite bir çok Süper Lig ekibinde maalesef yok. Ama bizim amatör takımlarımız bile böyle kaliteli yerlerde oynayacak’ dedi.

Bursa’ya dev organizasyonlar

Başkan Recep Altepe ayrıca yeni yapılan Atletizm Pisti’nin önemine dikkat çekti. Altepe, ‘Bildiğiniz gibi bizim çok güzel Atıcılar Atletizm Pisti’miz var. Ancak o piste uluslararası bir organizasyon alamıyorduk. Bunun sebebi ise büyük pistin yanı sıra bir antrenman pistimizin olmamasıydı. Yaptığımız çalışma ile bu sorunu da sona erdirmiş olduk. Artık atletizmde uluslararası organizasyonları Bursa’ya getireceğiz’ diye konuştu. Açılış töreni protokol üyelerinin penaltı atışı ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X