Atık pil toplayan öğrencilere ödül

Bursa genelinde toplam 37 okulun katıldığı Atık Pil Toplama Kampanyası’nda amaca ulaşıldı. Kampanyaya katılan okullar toplam 4 bin 901 kilogram pil toplayarak,çevrenin korunmasına önemli bir katkı sağladı.

Atık pil toplayan öğrencilere ödül

15 Ekim 2015-30 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen kampanyada en fazla pili, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu toplayarak hem Nilüfer hem de Bursa’da birinci oldu. Toplam 2 bin kilogram atık pil toplayan çevreci öğrenciler, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından ödüllendirildi. 

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Basın Toplantı Odası’nda düzenlenen ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Necat Vatansever, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdürü Erol Ardahanlıoğlu ile çevreci öğrenciler katıldı. 

Törende konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Çevre bilincine çok fazla ihtiyacımız olduğu süreçte bunu başarabilmeniz çok önemli.  Doğaya atılan her pilin, çevreye ve suya ne kadar zarar verdiğini biliyoruz. Pilleri doğaya atmak yerine, onları bilinçli bir şekilde toplayıp bertaraf etmemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Bozbey, çevreci öğrenciler adına ödülü Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdürü Erol Ardahanlıoğlu’na verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X