Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Dün hayatını kaybeden ünlü komedyen Atilla Arcan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Arcan’ın tabutunu taşıyanlar arasında kızı Şebnem Sevgi Arcan da vardı. Şebnem Sevgi Arcan babasının tabutunu sırtladığı an duygusal görüntüler ortaya çıktı.

Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede önceki gün yaşamını yitiren ünlü komedyen Atilla Arcan (70), Erenköy Galippaşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Atilla Arcan için, düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri eşi Gül, kızı Şebnem ile oğulları Barış, Uğur ve Özgür Arcan kabul etti. Törene, aralarında Müjdat Gezen, Selami Şahin, Mine Koşan, Yalçın Menteş, Ferdi Akarnur, Fatih Mühürdar’ın da olduğu sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

KIZININ SÖZLERİ HERKESİ AĞLATTI

Arcan’ın kızı Şebnem Arcan, babasının tabutu camiye geldiğinde tabuta omuz verdi. Arcan, musalla taşına kadar tabutu taşıdı. Daha sonra Arcan’ın çocukları tabut başına  gelerek üzerine, “Biz seninle güldük… Seninle çoktuk. Gül’ün ve çocukların” yazılı çiçek bıraktı. Şebnem, Barış, Uğur ve Özgür Arcan burada birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

“İÇİNDEN SES GELİYOR…”

Arcan’ın uzun süre tabuta sarılarak ağlayan kızı Şebnem’in, “İçinden ses geliyor, dinleyin ses geliyor” demesi, cenazeye katılanları duygulandırdı. Bu sırada Arcan’ın meslektaşlarından bazıları gözyaşı döktü. 

KÜÇÜKYALI’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cami avlusunda babasının tabutuna sarılan Şebnem Sevgi Arcan uzun süre ağladı. Tekerlekli sandalyesiyle cenaze namazına katılan komedyen Yalçın Menteş’in bir süre gözyaşı dökmesi de dikkat çekti. Atilla Arcan’ın cenazesi helallik alınmasından sonra omuzlarda taşındı. Daha sonra cenaze aracına konulan Arcan’ın cenazesi, Küçükyalı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“KENDİ DEĞERİNİ BULAMADI”

Cenazeye katılan sanatçılardan Ferdi Akarnur, Arcan’ın değerinin bilinmediğini belirterek, “Çok önemli bir insanı kaybettik. Çok önemli bir dostumu, arkadaşımı, Türk tiyatrosunun çok önemli bir oyuncusu kaybettik. Bunlar yerine gelmiyor. Böyle bir değerdi Atilla Abi, ama öyle sakin bir köşede durduğu için de kendi değerini bulamadı, insanlar onu gerektiği yere getiremedi. Maalesef bizde biraz nankörlük herhalde var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X