Atina’dan mutlu dönün

Altın Kızlar, finalin ilk maçı için Yunanistan’a uçtu. CEV Challenge Kupası finalinin ilk maçını yarın Olimpiakos’la oynayacak olan Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Jan de Brandt, ‘Rövanş için en avantajlı skoru arayacağız’ dedi.

Atina’dan mutlu dönün

RECAİ UYSAL / YUNANİSTAN

Voleybol CEV Challenge Kupası’nda 1 sezon sonra yeniden final heyecanı yaşayacak olan Büyükşehir Belediyespor’da gözler yarın Yunanistan’da Olimpiakos ile oynanacak finalin ilk maçına çevrildi. Dün Atina’ya uçan kafile oldukça moralli gözükürken Başantrenör Jan de Brandt, sezon başında hedefledikleri noktaya geldiklerini söyledi. İkinci kez bu kupada final heyecanı yaşayacaklarını belirten tecrübeli antrenör, kupaya ulaşmanın kolay olmayacağını belirtip, şöyle devam etti: 

ŞANSLARIMIZ EŞİT

‘Olimpiakos’la şanslarımız yarı yarıya. İlk maçta iyi sonuç almaya çalışacağız ama kötü sonuç olsa bile Bursa’daki rövanşta bize yetecek şekilde olmalı. Neticede ikinci maçı evimizde oynamak avantaj olacak. Olimpiakos iyi bir takım. Rakibimiz güçlü takımlarla oynadı. İyi oyunculardan kurulu. Ayrıca iyi defans yapan bir takım. Biz de iyi manşet alıp, iyi hücum yaparak rakibimizi zorlayacağız.’

RÖVANŞ CUMARTESİ

Yarın TSİ 19.30’da başlayacak Olimpiakos maçı için temsilcimiz dün akşam saatlerinde Yunanistan’a vardı. 28 kişilik Büyükşehir Belediyespor kafilesi, dün çift antrenman yaparken, bugün de tek idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak ve CEV Challenge Kupası sahibini bulacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X