Atış Yapı buluşturdu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Mimarlar Odası Bursa Şubeleri tarafından düzenlenen ve bu yıl Atış Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen bowling turnuvasında birincilik Piray Mimarlık’ın oldu.

Atış Yapı buluşturdu!

Atış Yapı sponsorluğunda İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Mimarlar Odası Bursa Şubeleri’nin düzenlediği bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Carrefour’da gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar stres atma imkanı bulurken, keyifli bir gün geçirdiler. 5’şer kişiden oluşan 27 takımın mücadele ettiği turnuvada katılımcılar rakiplerini geçebilmek için mücadele ettiler. Ekipler ilk olarak elemelerde mücadele ederken, en başarılı 2 ekip finalde şampiyonluk için kapıştı.

EN İYİLERE ÖDÜL

Organizasyon sonunda rakiplerini geçen Piray Mimarlık birincilik kupasını kazanırken, İMO Gençlik ikinci, Ustalar takımı da üçüncü sırada yer aldı. Turnuvanın en skorer kadın ödülünü Hanife Erdoğan alırken, erkeklerin en skorer ismi Çetin Demir oldu. Organizasyon sonunda en skorer kadın ve erkek sporcuya Atış Yapı tarafından 250’şer TL’lik Mediamarkt’tan hediye çeki verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X