Atış Yapı’dan 10 yıl garanti

İmalat süreçlerinde hem malzeme hem de işçilik kalitelerine güvenlerinin sonsuz olduğunu belirten Ahmet Atış, ”Bursa’da bir ilke imza atacağız. Atış Yapı’dan ev alanlar bundan böyle 10 yıl garantimiz altında olacak” dedi.

Atış Yapı’dan 10 yıl garanti

Konut geliştirme, yaşam konsepti oluşturma alanında son yıllarda başarılı projelere imza atan Atış Yapı, inşaat sektöründe çok yaygın olmayan ‘garanti’ uygulamasında fark yaratmaya hazırlanıyor. Atış Yapı, bazı köklü firmaların 2-3 yılla sınırlı sunabildiği garantiyi, 10 yıla çıkarıyor.

Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış, 10. yaşı kutladıkları bu yıl 7 farklı projede bin 200 yaşam alanı üreteceklerini belirterek, “Yatırımcılarımızın satın aldıkları her ev, 10 yıl boyunca ‘Atış 360 Garantisi’ni taşıyacak” dedi. Vatandaşı aldığı hizmet veya ürün bazında hem korumayı hem de markaya duyulan güveni arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Atış, ”Garanti uygulamaları inşaat sektöründe çok da yaygın değil. Köklü inşaat markalarının bir bölümü 2-3 yılla sınırlı garanti kapsamı sunarken, önemli bir bölümü ise böyle bir güvence oluşturmuyor. Kullanıcı hatalarından kaynaklanabilen sorunlar yanında, imalat süreçleriyle ilgili problemler de oldukça fazla” diye konuştu.

GÜVEN ENDEKSİNİN EN HIZLISI

Son yıllarda gayrimenkul geliştirme, yaşam konsepti oluşturma alanında çok sayıda projeye imza attıklarını dile getiren Ahmet Atış, şöyle devam etti: ”Şirketimiz tüketici güven endeksinde en hızlı yükselen marka oldu. Bu yıl 10. kuruluş yıl dönümümüz. İmalat süreçlerinde hem malzeme hem de işçilik kalitemize sonsuz güvenimiz var. Şirket felsefesi olarak da daima tüketici, yatırımcı lehine düşünen bir markayız. Bursa’da yine bir ilki sunmak istedik; Atış Yapı projelerinden ev alan her yatırımcı, bundan böyle 10 yıl garantimiz altında olacak.”

HASAR-ARIZA ONARIM EKİBİ

Tüketici kullanımı hatalarından kaynaklanan arıza ve hasarlarını da ‘ekstra garanti’ kapsamına aldıklarının altını çizen Ahmet Atış, şunları kaydetti: “İmalata dayalı tüm hasar ve sorunlar, Atış Yapı güvencesi ile 10 yıl boyunca onarılacak. Yatırımcımız bu anlamda kendini daima güvende hissedecek. Öte yandan  bir nedenden dolayı kırılmış bir fayansı dahi bulamamak yatırımcımız adına problem. Bazı ürünler 3-4 yıl içinde imalattan kaldırılabiliyor. Atış 360 Garanti Sistemi ile olası hasarlar, ekstra garanti ile tarafımızdan tamir edilecek. Ev sahiplerimiz, tek bir numaradan, hasar–arıza onarım ekibimize ulaşıp, 3 iş gününde çözüme ulaşabilecekler.”

4-5 AY İÇİNDE SATILIYOR

 

Ahmet Atış, Atış Yapı’ya duyulan güvenin son yıllarda hızla yükseldiğini belirtti. Projelerinin önemli bir bölümünün inşaatın başlamasını takip eden 4-5 ay içinde satıldığını vurgulayan Atış, yatırımcının bu anlamda markaya ciddi bir sadakat oluşturduğunu, satışların yüzde 30-35 gibi bir bölümünün ise daha önce Atış Yapı’dan ev sahibi olmuş kişilere yapıldığını anlattı. 

PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ HİZMETİ

Atış Yapı projelerinde temizlikten güvenliğe tüm hizmetlerin daha nitelikli ve daha ekonomik fiyatlarla sunulabilmesi için profesyonel site yönetim hizmeti de vereceklerini ifade eden Ahmet Atış, “Aslında bir proje ne kadar iyi planlanmış, ne kadar kusursuz inşa edilmiş olsa da, içinde yaşam başladıktan sonra markalaşıyor. Bu yüzden tüm Atış Yapı projelerinde temizlikten güvenliğe, profesyonel site yönetimi hizmetlerini çok daha modern bir anlayışla sunacağız. En önemlisi yine müşteri lehine bir hizmet standardı ortaya çıkacak. Hizmetler en düşük maliyetle sunulacak. Şeffaf, denetlenebilir, sürdürülebilir bir yönetim modeli oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZLÜCE’YE YATAYDA BÜYÜYEN LÜKS KONUT  

A plus segmentte bu yıl, özellikle bir projenin yaşama geçirileceğini belirten Ahmet Atış, “Mudanya, Özlüce, Yunsueli ve iki bölgede daha hem konut hem de iş merkezi projelerimiz var. 2017’de bin 200’den fazla yaşam alanı üreteceğiz. Bu projeler arasında üzerinde 2 yıldır çalıştığımız ve yatayda yükselecek olan villa projesini çok önemsiyoruz. A plus segmette bir ilk olacak. Gerek mimarisi, gerekse tefriş ve dekorasyon konseptiyle bu bölge için bir ilk olacak. Bütünsel iç mimarinin en titiz ayrıntıları bu projede olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X