Atış Yapı’dan destek geldi

Büyükşehir Belediyespor Masatenisi takımının yeni sponsoru Atış Yapı oldu.

Atış Yapı’dan destek geldi

Masatenisinde son yıllarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor’a Atış Yapı’dan destek geldi. Geçen yıl Türkiye Kupası’nda şampiyon olan, ETTU Cup’ta final oynayan ve lig ikincisi olan Bursa ekibi, Atış Yapı ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış hazır bulundu.

MUTLUYUZ

Bursa’nın ve Türkiye’nin sportif anlamda dünyaya açılan pencerelerinden olan Büyükşehir Belediyespor ile böyle bir sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, “Bursa’da yetişen ve iş yapan firmaların amatör branşlara vereceği destek önemli. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DAHA GÜÇLENDİK

Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi ve Masa Tenisi Branşı Şube Sorumlusu Fehim Ferik, bu anlaşma sayesinde branşın yenilenen ve daha güçlü kadrosuyla daha büyük başarılara imza atacağını kaydetti. Ferik, desteklerinden dolayı Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X