Atiye’den Bursa’da aşk şarkıları

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında dün akşam Bursalılarla buluşan ünlü popçu Atiye, seslendirdiği aşk şarkılarıyla romantik bir Sevgililer Günü yaşattı.

Atiye’den Bursa’da aşk şarkıları

RIDVAN DEMİR

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pop müziğin başarılı yıldızı Atiye, bu kez farklı yönüyle sahnedeydi. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlendiği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında dün akşam Podyum Park’ta sahne alan Atiye, ücretsiz gerçekleşen konserde meydanı dolduran Bursalılardan büyük ilgi gördü. Atiye, en az pop şarkılarında olduğu kadar caz yorumuyla da büyük beğeni topladı. 

SEVGİLİLER İÇİN SÖYLEDİ

Aynı zamanda 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen konserinde romantik şarkılarını Bursalı çiftler için seslendiren Atiye, büyük alkış aldı. Sevgililer Günü’nü Atiye’nin Podyum Park’ta oluşturduğu romantik atmosferde kutlayan çiftler, keyif dolu saatlere imza attılar. Atiye, her seferinde Bursa’da gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X